Lågenergifilm

Fastighetsägare blir alltmer miljömedvetna och vill hjälpa till att spara på våra naturresurser. Du kan till exempel bidra genom att helt enkelt minska på användningen av luftkonditionering. Solar Gards solfilmer hjälper dig att göra det genom att reflektera värme och hålla inomhustemperaturen stabil.
 
Genom att använda kylsystemen mindre förbrukar du mindre energi, minskar din påverkan på miljön och sparar pengar.

 


Solar Gard lanserar Ecolux™ 70
Nästa generationen av fönsterfilmer producerade med innovativ lågenergiteknik
 
Hem och fastighetsägare har nu fått ett nytt verktyg till sitt förfogande för att bidra till att göra sin omgivning så bekväm och hållbar som möjligt, tack vare lanseringen av Solar Gard nya Ecolux 70 lågenergifönsterfilm. Denna toppmoderna fastighetsfilm representerar nästa generation av lågenergiteknik för moderna, hållbara bostäder och kommersiella fastigheter, hjälper alla boende att njuta av maximal komfort och energibesparingar året runt.
 
Ecolux innehåller en innovativ dubbelverkande teknik som kombinerar en lågenergibeläggning med unika solskyddsegenskaper för att hålla värmen ute på sommaren även när solen går ner. På vintern arbetar lågenergifilmerna för att reflektera tillbaka värmen in i ett rum för att hålla det varmt. Förutom att förbättra komforten i bostäder och byggnader, hjälper denna nyhet till för att minska energikostnaderna för både värme och kyla.
 
Ecolux fönsterfilm hjälper hem och fastighetsägare att sänka sina årliga energikostnader, det är en smidig och hållbar uppgradering för hem eller byggnader, eftersom den förändrar befintliga fönster till energibesparande system.
 
Ecolux 70 Low-E är Solar Gards senaste produkt i utbudet av lågenergifilmer, Solar Gard har varit en ledande leverantör av energieffektiva lösningar i över 30 år. Solar Gards nuvarande sortiment av solskyddsfilmer hjälper till att sänka upp till 30% av energikostnaderna från kylning, fastighetsfilmerna är bevisligen koldioxidnegativa och sparar mer energi än det krävs för att tillverka dem.
 
Förutom energibesparingar och ökad komfort året runt, ger Ecolux 70 lågenergifilm också ett stort genomsläpp av synligt ljus som gör att du kan njuta av en klar utsikt från ditt fönster.
 
Alla dessa fördelar kombineras för att ge människor vad vi kallar en ökad komfortzon i deras hem eller byggnad. Vi vet att spara pengar och tänka på miljön är viktiga överväganden för arkitekter, fastighetsförvaltare och husägare och den nya Ecolux-filmen tillåter alla att få det bästa av två världar utan att göra avkall på komfort.