Säkerhet

Din egendom är mer än bara en plats för ägodelar. Vilket är exakt varför det är värt att skydda från allt som kan göra det skada, oavsiktlig eller inte. Utformad för att hålla sönderslagna glas på plats, Armorcoat gör mer än bara skydda dig och din familj från flygande skärvor, det ger också en osynlig skyddande barriär mot inbrott och personskador vilket ger dig sinnesfrid att du och dina tillgångar är säkra och skyddade.
 
Solar Gard Armorcoat finns på dina fönsterglas år efter år utan att påverka utsikten.

  • Passivt fönsterskydd dygnet runt
  • Hjälper till att hålla farliga skärvor på plats
  • Påverkar inte utsikten genom glaset
  • Kräver ingen borrning eller förvaring
  • Monteras av proffs
  • Finns i klart eller tonat utförande

 Säkerhetsfilmen uppfyller några av branschens strängaste säkerhetskrav. För att uppnå maximalt skydd bör man komplettera med karmsäkring. Observera att du bör vara ute i god tid vad gäller installation av säkerhetsfilmen då härdning av produkten kan ta mellan 30–90 dagar efter installation.
 
Skydd mot stöld och intrång
För en inbrottstjuv fungerar ett krossat fönster som en öppen dörr in till värdesakerna innanför. Elektronik, varor och andra värdefulla ägodelar kan försvinna på några minuter om fel person lyckas ta sig in. Solar Gard säkerhet filmen hjälper avskräcka inbrott, stöld och även personskada. Var du än är och vad du än sysslar med fungerar Solar Gard Armorcoat hela tiden som en osynlig säkerhetsvakt som ger dig ett bra skydd dygnet runt.
 
Läs mer om våra säkerhetsfilmer här.