Armorcoat® säkerhets- och splitterskyddsfilmer

Armorcoat® säkerhets- och splitterskyddsfilmer finns i olika tjocklekar, från 4 mil (0,10 mm) till 14 mil (0,36 mm) i antingen klara eller tonade varianter.
 
Armorcoat® filmerna har testats och uppfyller flera olika internationella säkerhetskrav. Kontakta oss gärna för mer information.
 
Armorcoat® säkerhetsfilmer förstärker glasets motstånd mot inbrottsförsök och vandalism. Det kombinerade sol- och säkerhetsfilmerna reducerar samtidigt bländning och solvärme med bibehållen säkerhet. Medan filmen sitter på glaset för skydda liv och egendom, så förbättrar den arbetsmiljön, reducerar blekning av interiör och sparar energikostnaden.
 
Filmen installeras på insidan av glaset, och Saint-Gobain som producent ger dig kanske marknadens bästa garantier och service vilket borgar för kvalitet och bekymmerfritt ägande.
 
Kom ihåg
Ett glas som är säkrat med Armorcoat® är ett säkrare glas... Filmen håller glaset på plats vid en bristning, minimerar farorna med flygande glas, reducerar skador på interiör och minskar saneringskostnader. Armorcoat® Säkerhets- och splitterskyddsfilm skyddar dig, dina barn och dina tillhörigheter från livsfarligt glassplitter...